Életmód

2009.05.27. 12:14

Lilu is gyaloglásra indul a nőkért!

Lilu is csatlakozott a 7. AVON Gyaloglás az Életért kampányhoz. A műsorvezető több ismert hölgytársával együtt azért adja arcát a világszerte ismert jótékonysági kezdeményezéshez, mert együtt még inkább felhívatják a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, a szűrések fontosságára.

Kiskegyed Online

Idén hetedik alaklommal indul több száz ember 4 kilométeres sétára a Városligetben és környékén rózsaszín lufikkal a kezükben, hogy így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben, hiszen ezzel az összefogással hívhatják fel igazán a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lilu is gyaloglásra indul a nőkért!
[/caption]

Több híresség is felvonul

A június 6-i rendezvényt - ahogy eddig is minden évben - idén is több híresség támogatja. A mellrák ugyanis a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. Lilu eddig minden évben részt vett az eseményen és most, hogy kisbabát vár, még fontosabbnak tartja, hogy felhívja a nők figyelmét az őket érintő veszélyekre és a megelőzési módokra.

Felelősségre nevel

- Egészen megváltozott az életem, amióta babát várok. Egyrészt soha nem éreztem magam ennyire nőnek, másrészt soha nem volt ilyen felelősségérzetem. Eddig is fontos volt számomra, hogy felhívjam a figyelmet a szűrések fontosságára, amióta azonban tudom, hamarosan anya leszek semmi sem fontosabb, mint az, hogy a gyermekemnek mindent megadhassak. Márpedig ehhez a saját egészségemre is figyelnem kell. Most értettem meg igazán, hogy mennyire fontos, hogy mi magunk jól legyünk ahhoz, hogy a szeretteinknek is mindent megadhassunk.” - mondta azt RTL Klub sztárja.

Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője mellett idén is több ismert hölgy jelezte, hogy csatlakozni kívánnak és erre buzdítják nőtársaikat is. Ők június 6-án mindannyian rózsaszín lufit vesznek a kezükbe - nemtől és kortól függetlenül sétára indulnak. Biztosan részt vesz a gyalogláson idén Pécsi Ildikó, Pataki Ági, Hegyi Barbara, Dombóvári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, a Fresh lányok, Labancz Lilla, Valkó Eszter, Bánhidi Vivien, Létay Dóra, Várdai Anikó, Lola, Tóth Gabi, Kozma Orsi, Orosz Barbara, Peller Mariann, Balogh Edina, Kardos Eszter, valamint Batiz András, Hajdú Péter és Steiner Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!