Életmód

2009.05.31. 09:07

Brad Pitt nem bírja tovább Jennifer Aniston nélkül

Brad Pitt Jennifer Anistonnak könyörgött, hogy fogadja vissza, Michael Douglast a műtét után élvezettel kényezteti a felesége, Eva Longoria botrányt rendezett Cannes-ban, Cameron Diaz újra keresi a nagy Ő-t - eheti sztárhíreinkben!

BAMA

Brad Pitt és Angelina Jolie háza táján megint állt a bál. Angelina megtudta, hogy Brad hívogatta Jennifer Anistont, és bocsánatot kért tőle, amiért elhagyta. Olaj volt a tűzre, hogy Pitt szülei kérve kérték a fiukat, ne vigye magával Cannes-ba feleségét. Az utóbbi időben ezért egymást érték a veszekedések, ám a lényeg nem változott: Angelináék kéz a kézben vonultak fel Cannes-ban, a gyertyafényes vacsorákról nem is beszélve.

Sántikáló színész

Michael Douglas térdprotézist kapott. A hatvannégy éves színész tavaly síbalesetet szenvedett, és azóta sántított. Ezért kellett kés alá feküdnie. A teljes felépüléshez több hónapra lesz szükség, de Douglas nem csügged. Imádja, amikor felesége, Catherine Zeta-Jones kényezteti. 

Botrány a javából

Eva Longoria, a Született feleségek szereplője férjével, Tony Parkerrel érkezett Cannes-ba. Az amerikai színésznő már a repülőtéren botrányt okozott: túl sok volt az autogramkérő, több testőrt követelt. Semmivel sem volt megelégedve, s kétségbeesett, mert a rossz idő miatt nem mehetett ki a tengerpartra. Csak a vörös szőnyegen szedte össze magát. 

Újra egyedül...

Cameron Diaz újra élvezi a szingli létet, pedig nemrég az esküvőjét tervezgette. Azt mondja, könnyedén kiadta Paul Sculfor útját. Úgysem tudták eldönteni, Londonban vagy Los Angelesben éljenek-e?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!