Életmód

2009.05.11. 13:57

A medencében kapták rajta Britneyt!

Spears kisasszony összeszűrte a levet volt férjével, Justin Timberlake imád mások előtt csókolózni, Lindsay Lohan kiábrándult a női nemből, Salma Hayek pedig másodszor is kimondta a boldogító igent – heti sztárhíreink.

BAMA

Britney Spears újra összejött volt férjével, Kevin Federline-nal, ráadásul a fiatalember új kedvese kapta rajta őket. Victoria Prince csodálkozott, hogy Kevin miért ment el Britney turnéjára, de amikor hajnali háromkor hívta a mobilján, és a háttérből az énekesnő hangját hallotta, érezte a bajt. Másnap Los Angelesbe repült, és meglepte őket a medencénél. 

Taps a csókjelenetért

Justin Timberlake és Jessica Biel nem rejti véka alá az érzéseit. Legutóbb egy baseballmeccsen kezdtek vad csókolózásba. Rögtönzött szerelmi jelenetük a kivetítőn is látható volt. Mindenki őket bámulta, de ez a szerelmeseket csöppet sem zavarta. A meccsen a  közönség is megtapsolta őket.

Kiábrándult a nőkből…

Lindsay Lohan a nők után újra a férfiakkal próbálkozik. Olcsójánosokra azonban nem költi drága idejét, nagy vadra vágyik. A minap egy szórakozóhelyen meglátta Leonardo DiCapriót, odament hozzá, és erotikus táncot lejtett a színész előtt. Leónak a szája is tátva maradt a csodálkozástól.

Másodszor is igent mondott!

Salma Hayek a titokban tartott Valentin-napi esküvő után másodszor is kimondta a boldogító igent Francois-Henri Pinault-nak. A násznép Velencében gyűlt össze a pompázatos esküvőre. A La Fenice színházban igazi velencei karneváli stílusban tartott szertartáson részt vett a pár kétéves kislánya, Valentina Paloma is. Hírességek emelték az esemény fényét, köztük Ashley Judd és Penélope Cruz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!