Egyperces

2016.10.04. 09:43

Vérben úszva meséli el ez a férfi, hogyan élt túl két medvetámadást (videó)

„Szívás az élet a medvék földjén.”

BAMA

Todd Orr videója elképesztő ütemben gyűri maga alá az internetet: tegnap posztolta a Facebookra, ma már több mint hatszázezer megosztásnál, százharmincezer lájknál és egyéb reakciónál tart – még maga Mark Zuckerberg, a közösségi oldal guruja is bökött rá egy tetsziket. Nem hiába, mert a férfi elképesztő történetet mesél el rajta: azt, hogy hogyan élt túl két medvetámadást – ugyanaznap.

Orr épp leshelyeket keresett vadászathoz a montanai hegységben, amikor szembe találta magát egy grizzly medvével és bocsaival. Az anyamedve a férfire támadt, aki riasztósprével igyekezett védekezni, mindhiába. Orr eztán hassal a földre vetette magát, kezeivel takarva a tarkóját és a fejét, az állat pedig folytatta a támadást, hosszú percekig marcangolta és karmolta a vadászt. Miután a grizzly otthagyta, Orr feltápászkodott, és elkezdett visszavánszorogni az autójához, de még mielőtt odaért volna, ismét felbukkant a medve, és újra összeharapdálta. A grizzly azonban másodjára is beleunt a támadásba, és megint otthagyta a vérző férfit, akinek ezúttal sikerült eljutni a kocsijához, és elvezetnie a kórházba, ahol nyolc órán keresztül látták el a sebeit.

Orr egészen pozitívan fogadta a történteket, már abban az értelemben, hogy hálás azért, hogy életben maradt, és a csúnya és mély vágásoktól és harapásoktól eltekintve nem szenvedett súlyos sérüléseket. Azért örök igazság lehet, amit a videóban mondott: „Szívás az élet a medvék földjén.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!