Egyperces

2016.10.12. 15:54

Végre: Batmannek öltözött férfi kezdte el üldözni a horrorbohócokat Angliában

Mondjuk mindez csak egy ügyes reklámfogás, nem újabb ember gőzölt be végleg.

BAMA

Első fellelkesülésre úgy tűnt, epikus, képregényes megoldást talált az élet az Angliában is egyre jobban elharapózó horrorbohóc-bűnözésre, második látásra csalódottan kellett konstatálni, hogy az egész csak egy reklámfogás – annak viszont ügyes. Egy észak-angliai kisvárosban felbukkant Batman, és az idióta ijesztgetők nyomába eredt – egy helyi jelmezgyártó megbízásából.

A BBC cumbriai tagozata a következőt posztolta Facebookra:

„Őrült bohócok, óvakodjatok… Batman Whitehavenbe érkezett

A Cumbria Superheores úgy hallotta, sok gyereket felzaklattak a város körül ólálkodó bohócok. Így most Batman járőrözik az utcákon, hogy a gyerekek (és felnőttek?) megnyugodhassanak.”

A Cumbria Superheores egy helyi jelmezgyártó az észak-angliai Whitehavenben, "Batman" pedig az ő reklámfigurájuk, Cumbria Superheores-féle Denevérember-maskarában.

Valódi igazságszolgáltatást tehát nem várhatunk tőle, a horrorbohóc-láz valószínűleg ezzel sem fog csitulni. Viszont most előkerülhet néhány újabb vicces kedvű egyén, akik cirkuszi rém helyett álarcos igazságosztónak öltöznek majd be, és a végén tényleg képregényfigurák fognak kergetőzni az utcákon. Az év vége felé haladva 2016 egyre élesebb kanyarokat vesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!