Egyperces

2016.10.14. 14:37

Kóbor kutyák szedtek szét egy kocsit Törökországban (videó)

Úgy lekapták az autó elejét, mintha az csak papírból lett volna.

BAMA

Nehéz éjszakán van túl egy török kocsi: nyolc kóbor kutya körbevette, megtámadta, aztán teljes egészében lerángatta az elejét.

A kocsi egy autószerelő, Cem Acar tulajdona, aki mit sem sejtve a műhelye előtt hagyta éjjelre a járművet, és egy másikkal hajtott haza. A másnap reggeli nyitáskor azzal kellett szembesülnie, hogy 1600 dolláros kár keletkezett a hátra hagyott négykerekűben.

Acar először azt gyanította, hogy mindez ügyetlen tolvajok műve, akik képtelenek voltak feltörni a kocsit. Kihívta a rendőröket, és első lépésként megnézték a műhely biztonsági kamerájának felvételeit. Akkor jött a megdöbbentő felismerés: nem tolvajok, nem is vandálok, hanem kutyák húzták szét a kocsi elejét.

Ez után azt feltételezték, hogy egy macska bújt meg valahogy a kocsiban, de később kiderült, hogy erről szó sincs, úgyhogy a vérengzés oka egyelőre ismeretlen. Azt csak mi tesszük hozzá, hogy olyat viszont már láttunk, hogy egér fészkelte be magát az autó bőre alá. Vagy ez történt, vagy Acar szalonnával polírozta a járgányát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!