Egyperces

2016.10.11. 11:12

Két éve nem tágít gazdája mellől a megmentett kisliba

Mike Jivanjee két éve mentette meg Kyle-t, akit azóta sem tud szabadon engedni.

BAMA

Az állat ugyanis annyira imádja a férfit, hogy esze ágában sincs visszamenni a természetbe.

Az egész történet két éve kezdődött, amikor az akkor még apró lúd majdnem belefulladt egy oregoni tóba. Szerencsére Jivanjee éppen arra járt, és megmentette az állatot, akit Kyle-nak nevezett el és haza is vitte, azt tervezve, hogy amint jobban lesz, szabadon engedi. Kyle-nak azonban más tervei voltak.

"Többször is megpróbáltam szabadon engedni: kilométereket autóztam és a semmi közepén hagytam, de amikor hazaértem, már otthon várt. Nem igazán tudok mit csinálni." - mondta a férfi.

Kyle ráadásul önjelölt gardedámként vigyázza gazdája nőügyeit és igencsak féltékeny lesz, ha lányok jelennek meg Jivanjee oldalán. Kyle ráadásul tudja, ki a valód fenyegetés, és ki az, akivel nem túl komoly a dolog - avatott be szerelmi ügyeibe is Jivanjee.

Szóval így áll most a helyzet. Kyle valószínűleg élvezi a dolgot, gazdája pedig egy igencsak menő történettel is büszkélkedhet a lányok előtt. Csak az a liba meg ne tudja!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!