Egyperces

2016.10.03. 11:27

Kemo helyett bejárta Amerikát a 91 éves kalandornéni

Norma Jean Bauerschmidtnél tavaly diagnosztizáltak méhrákot, de a kezelés helyett ő inkább a szabadságot választotta. Pár napja, egy éve tartó körútján érte a halál.

BAMA

Férje, Leo - akivel 67 évig voltak házasok - tavaly nyáron hunyt el, csupán két nappal azután, hogy a nőnél megállapították a 4-es stádiumú betegséget. Normának két lehetősége volt: kés alá fekszik, kemoterápiát és sugárkezelést kap vagy egy öregek otthonába vonul és várja a halált.

Egyik sem tetszett neki, így inkább fogta magát és csatlakozott fiához és menyéhez, akik egy lakókocsival járták az országot.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Facebook Driving Miss Norma
[/caption]

A kis csapat nemzeti parkokba és vásárokba látogatott, sőt Washington mellett még néhány bálnával is találkozott közel egy évig tartó útja során, amelyet csaknem félmillióan követtek a (híres film után szabadon létrehozott) Driving Miss Norma nevű Facebook oldalon.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / Facebook Driving Miss Norma
[/caption]

A kaland sajnos azonban nemrégiben véget ért: az asszony ugyanis 91 évesen, szeptember 30-án a lakókocsiban meghalt.

Fia és felesége a Facebookon jelentették be a hírt, ahol több mint 30 ezren kommentben búcsúztak a belevaló nénitől. Normát saját kérésére elhamvasztják, és férje mellé temetik majd el Michiganben.

Fotó / Facebook Driving Miss Norma Fotó / Facebook Driving Miss Norma Fotó / Facebook Driving Miss Norma -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!