Egyperces

2016.10.09. 13:39

Kalapácsot lengető horrorbohócot filmeztek le Plymouthban

Ugyanaznap este még hat bohócincidenst jelentettek.

BAMA

Csak nem akar lelohadni a horrorbohóc-trend: pénteken újabb hét bejelentés érkezett Nagy-Britanniában gyanúsan viselkedő, ijesztő cirkuszi alakokról. Egyiküket sikerült le is filmezni.

George Birkback péntek este tíz óra körül egy parkolón akart áthaladni Plymouthban, amikor egy bohóc útját állta, és nem akart kitérni előle. A férfi eléggé megijedt, mert úgy tűnt, fegyver van az alaknál.

„Az utamba állt, nem engedett elmenni, és volt a kezében valami, ami kalapácsnak látszott. Úgy döntöttem, felveszem, arra az esetre, ha ezek az utolsó pillanataim a Földön, és még ha meghalnék, akkor is kész vicc lenne, hogy egy bohóc ölt meg.” - írta Birkback később a Facebookon.

Birkback a fenyegetés ellenére nem tágított, és a bohóc felé indult, kezében egy frissen vásárolt üveg sörrel, hogy ha kell, azzal küzd meg vele, de az alak a közeledésre elszaladt. A kamera végig forgott:

A Gloucestershire-i rendőrségre aznap este további hat bejelentés érkezett félelmetes külsejű, gyanúsan viselkedő bohócokról, akik valószínűleg késsel vannak felszerelve.

Nagy-Britanniában is rendületlenül terjed az USA-ból származó horrorbohóc-trend, már Londonban, Manchesterben, Sheffieldben, Norwichban és Wales északi részén is űzik ezt az ízetlen tréfát. A bohócok eddig csak ijesztgettek, bántódása senkinek sem esett az incidensek során.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!