Egyperces

2016.10.27. 10:00

Gyönyörű tájakat vizelhetünk le a legújabb VR-szemüveges játékban

Címkék#Hírkereső

Mert ugye titkon mindenki mindig is erre vágyott.

BAMA

Hiánypótló játékkal rukkolt elő két férfi: megalkották az első VR-szemüveges vizelőszimulátort. VR szemüveggel a fejünkön a Pee World VR-t elindítva rácsatlakozhatunk egy végtelen pisisugárra, melyet jobbra-balra tekintgetve tudunk irányítani. Ennyi a játék, de a varázsát az adja, hogy az ürítés helyszínét mi választhatjuk ki. A menü elég színes: a forró, sárga sugár lecsoboghat a Grand Canyonba, egy gyönyörű tengerpartra, egy Donald Trump-fórumra és még az űrbe is. A legteljesebb élmény eléréséért a készítők azt javasolják, játék közben álljunk oda a vécé elé, és a valóságban is engedjük el magunkat.

A Pee World VR-t Grant Thomas and Pablo Rochat programozók készítették a szabad idejükben. Ők nem habiszti kódolók, az Old Spicenak, a Nikenak, és a Tindernek is dolgoztak már. Ezek alapján a pisilős játéktól is profi megvalósítást várhat az, aki kipróbálja.

Az app a Google Play storeról tölthető le, egészen pontosan innen.

Viszont női verzió egyelőre nincs belőle – az persze kevésbé is lenne látványos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!