Egyperces

2016.10.03. 14:00

Fegyveresek rabolták ki Kim Kardashiant Párizsban

Férje, Kanye West New York-i koncertjét félbeszakítva sietett hozzá.

BAMA

A világ első számú reality-celebje, Kim Kardashian West fegyveres rablás áldozata lett Párizsban. Kardashianra két álruhás rendőr fogott fegyvert a hotelszobájában hétfőn, hajnali három óra körül. A rablók elvittek egy ékszeres dobozt, melynek értéke hatmillió euró, és a jelentések szerint benne volt Kardashian jegygyűrűje is, csak az négymillió eurót ér. Az álrendőrök két telefont is elvettek, Kardashiant megkötözve hagyták hátra, aztán motoron távoztak.

Eközben Kardashian férje, Kanye West épp a queensi Meadows Festivalon koncertezett, az esetről a Heartless című számának előadása közben szerzett tudomást. Egyből leállította a zenét, azt mondta a mikrofonba: „családi vészhelyzet van,” majd elnézést kért, lelépett, és magángépén Párizsba repült.

— 🌹 (@Balvinsanity) ">2016. október 3.

Kardashian egy divathétre érkezett a francia fővárosba. Az eset nagyon felzaklatta, de a hírek szerint sértetlenül megúszta a rablást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!