Egyperces

2016.10.26. 12:13

Elhunyt a meglőtt oldi kisfiú

Címkék#Hírkereső

Kedden a kórházban elhunyt a légpuskával megsebesített kisfiú.

BAMA

Október 17-én lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy 11 hónapos oldi kisgyermeket. A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy egy 22 éves helybéli férfi a lakásukban nem kellő körültekintéssel rakta le töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte azt, és így találta el saját kisfiát.

A kicsit mentőhelikopterrel vitték be vasárnap a pécsi klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek el rajta. Ezt követően a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került. Az állapota azonban később sem javult, gépi lélegeztetésre szorult - írja a bama.hu.

Szerdán olyan hírek érkeztek, hogy a kisfiú elhunyt, máshol viszont arról beszéltek, hogy jobban van, már a szemét is kinyitotta.

A klinikán előbbit erősítették meg, illetve a rendőrségtől is hasonló választ kapott a lap. A kórház október 25-én 15 órakor tájékoztatta hivatalból a rendőrséget arról, hogy a kisgyermek meghalt. A körülmények miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság megváltoztatta a bűncselekmény minősítését, így most már gondatlanságból elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!