Egyperces

2016.10.06. 14:06

Durva bűncselekménybe keveredhetett Oszter Sándor

Befolyással való üzérkedés a vád, akár le is csukhajták.

BAMA

A színész a nyilvánosságra került információk alapján több társával együtt egy szökésben lévő üzletembernek, V. T-nek ajánlotta fel, hogy elsimítják az ügyét - több tízmillió forintért cserébe. Ez valószínűleg nem sikerült, és V.T-t végül Szlovákiában elkapták, majd Magyarországra hozták  - Oszter ekkor megint felajánlotta, hogy néhány millióért segítene. A férfitől összesen 50 milliót csaltak ki - írja a Story magazin információi alapján a Blikk.

V.T egy idő után megunta az eredménytelen költekezést, felesége pedig szólt a Nemzeti Védelmi Szolgálatnak, akik több hónapon keresztül figyelték Osztert és a többieket. Házkutatásra is sor került.

Bár nem tudni, hogy a színésznek mennyi pénz jutott az 50 millióból, ügyét a Központi Nyomozó Főügyészség kiemelt jelentőségűként kezeli. A Story szerint az ügyész mindenképpen letöltendő börtönbüntetést kért a Oszternek, ami akár nyolc év is lehet.

A férfi nem először keveredik botrányba idén, januárban ittasan egy oszlopnak hajtott, akkor közmunkára ítélték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!