Egyperces

2016.08.26. 10:07

Obamát is beszippantotta a virtuális valóság

Látszólag a Fehér Házban nézelődik, de igazából máshol jár.

BAMA

Mégpedig a Yosemite Nemzeti Parkban, amit nemrégiben meglátogatott. Az amerikai elnök a National Geographic, a VR-szemüvegekről is ismert Oculus Studios, a szintén hasonló témában utazó Felix és Paul produkciós csapat és a Fehér Ház munkatársaival együttműködve készített egy 11 perces filmet, amelynek célja az volt, hogy minél több embert csábítsanak Amerika nemzeti parkjaiba, a parkszerviz fennállásának 100. évfordulójára - írja a Mashable.

Ha nem tudnánk, mit néz, azért elgondolkodnánk. A lehetőségek száma ugyanis csaknem végtelen. Létezik már például a virtuális valóság pornóváltozatban is, sőt, van ez a bizonyos, hát, kimondjuk, fingszimulátor is, amely a tesztelők szerint több mint valódi élményt nyújt. Csípősen erőset. Ahhoz mondjuk nem a szem elé, hanem értelemszerűen az orr elé kellett volna helyezni azt a bizonyos eszközt.

A fotót egyébként Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója osztotta meg, és azt is hozzátette, reméli, hogy legközelebb egy jó kis zéró-gravitációs ping pong meccset azért lenyomnak Obamával. Kíváncsian várjuk. Bármi, csak ne a szagszimulátor.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó / thecreatorsproject.vice.com
[/caption]

Fotó / thecreatorsproject.vice.com -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!