EISA-díj

2022.09.11. 06:00

A Huawei Watch GT 3 Pro az év legjobb okosórája

A szervezet a klasszikus órák dizájnját idéző prémium kialakítást és a gazdag funkcionalitást díjazta.

Forrás: Huawei

A Huawei idén tavasszal debütáló okosórája, a Watch GT 3 Pro elnyerte a több mint hatvan nemzetközi fogyasztói elektronikai szaklap és weboldal szakíróit tömörítő szövetség, az EISA okosóra kategóriában a „2022-2023 legjobb okosórája” díjat. A zsűri a prémium kialakítás mellett méltatta a készülék gazdag, változatos funkcióit, valamint kijelzőjét is. A Huawei okosórái ezzel már a harmadik egymást követő évben érdemelték ki az elismerést.

Az EISA minden évben listát állít össze a kiemelkedő szórakoztató elektronikai termékekről. Idén hat kategóriában a legfejlettebb technológiákat és funkciókat ötvöző, kiemelkedő teljesítményű új termékek közül szavazással választotta ki a szövetség közgyűlése az egyes kategóriák győzteseit. Az órával a gyártó idén harmadszor nyerte el a rangos díjat az okosórák kategóriájában.

A szervezet szakértői értékelése a GT 3 Pro-t a gyártó eddigi legkifinomultabb okosórájaként említi. A zsűri méltatta a készülék titán burkolatból, kerámia hátlapból és zafírüveg előlapból álló klasszikus órákat idéző – és egyúttal prémium minőségű – kialakítását, valamint dicséretet kapott az élénk, színes AMOLED kijelző is. Ezenfelül elismerésben részesült az okosóra operációs rendszere és a nagy mennyiségű alkalmazás, valamint funkció, beleértve a véroxigénszint-figyelést, a stressztesztet, a vízállóságot és a rendkívül hosszú akkumulátor-élettartamot.

A készülék már bemutatását követően számos 

neves nemzetközi szakmai médium elismerését vívta ki, többek között olyan szaklapokét, mint a Tech Advisor, az Android Headlines és a Phone Arena. 

A szakmédiumok a készüléket a viselhető eszközök terén kiemelkedőnek ítélték, és dicsérték többek között vonzó, prémium kialakítását, jelentősen továbbfejlesztett szoftverét, kiváló minőségű kijelzőjét, valamint gazdag és változatos funkcióit, továbbá méltatták HarmonyOS Bluetooth-kínálatát, a Szabadmerülés módot és a vezeték nélküli töltési lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!