Mert dual

2019.11.30. 18:00

Magyarországra ért a dupla kijelzős okostelefon, a G8X ThinQ

A készülék különlegessége a továbbfejlesztett Dual Screen, amely 360 fokban, a felhasználó igényei szerint csatlakoztatható a telefonhoz.

Forrás: Shutterstock

A G8X dupla kijelzője rendelkezik külső kijelzővel is, amin a telefon kinyitása nélkül láthatjuk többek közt a dátumot, időt és az akkumulátor állapotát. Az új készülék az LG októberben debütált 5G-képes V50 ThinQ modellje után a második dupla kijelzős telefon a magyar piacon.

A szeptemberi IFA kiállításon bemutatott készülékkel a felhasználók két azonos méretű kijelzőn két különböző feladatot kezelhetnek egyidejűleg, például csetelhetnek, miközben videót néznek, vagy az egyik képernyőn e-mailt írhatnak, miközben a másikon egy prezentációt figyelnek, tehát sokkal gyorsabban és kényelmesebben navigálhatnak, kereshetnek, dolgozhatnak és kommunikálhatnak.

Míg a Dual Screen korábbi verziója két szögben volt csatlakoztatható a telefonhoz,

az új verzió 360 fokban, a felhasználó igényei szerinti szögben használható,

így 120 fokos használattal jó jön például a mobilos játékokhoz, 140 fokban minilaptopként használható, de teljesen a telefon mögé is hajtható. Ha nincs szükség a második képernyőre, az elegáns kialakítású G8X ThinQ egyszerűen kivehető a Dual Screen tokjából, így a felhasználók szabadon, akár út közben is választhatnak az egy- és kétkijelzős használat közül.

A második képernyőn emellett egy külső kijelző is helyet kapott, amin többek között a pontos időről, a dátumról és az akkumulátor állapotáról lehet tájékozódni azonnal, a készülék kinyitása nélkül.

A dupla kijelzőhöz számos egyedi megoldást kínál az LG. A Game Pad funkciót kifejezetten a mobiljátékokhoz fejlesztették: a felhasználók az egyik képernyőn egy virtuális kontrollert használhatnak, így a másikon teljes egészében láthatják a játékteret anélkül, hogy az ujjaikkal fontos részleteket takarnának ki. A Smart Keyboard

könnyen hordozható minilaptoppá alakítja a készüléket

azzal, hogy az alsó képernyőt teljes értékű billentyűzetre váltja, amellyel gyorsabb és kényelmesebb az e-mailek és üzenetek írása, a böngészés és a prezentációk szerkesztése.

Az okostelefonon az ujjlenyomat-leolvasót a kijelzőbe építették, az előlapi kamera pedig egy elegáns, vízcsepp alakú bevágásban kapott helyet, így a felhasználók a 6,4 hüvelykes FullVision kijelzőt teljes egészében élvezhetik. A készülék ezen felül 32MP-es előlapi kamerát és kettős hátlapi kamerarendszert kapott, kiegyensúlyozott sztereó hangzásáról két 1,2 W-os hangszóró, hosszú üzemidejéről pedig egy 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

A csúcskategóriás készülék már kapható 249 990 forintos áron.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!