haladnak a korral

2019.10.12. 08:08

Hamarosan már az alvást is követheti az Apple Watch

Az okosóra az alvási ciklus optimális fázisában lesz képes ébreszteni a viselőjét.

Forrás: Shutterstock

Az Apple elszólta magát, hamarosan külön app segítségével követik az alvást az okosórái – írja az Origo.

Az Apple Watch a szakértők szerint a világ legjobb okosórája, egy dolog azonban a mai napig hiányzik belőle: nem képes követni az alvásunkat. Bár akadnak külsős appok, amelyek ezt megpróbálják, mindez nem olyan jó és kényelmes, mint a riválisok beépített, automatikus megoldása.

Nyilvánvaló volt, hogy idővel majd az Apple is bepótolja a lemaradását, és a jelek szerint erre hamarosan sort is kerít. Az Apple Watch App Store-ban felbukkant egy képernyőkép az Apple-től az ébresztős alkalmazáshoz, amelyen megemlítették a még ki nem adott Sleep alkalmazást.

Az Apple a baki után gyorsan törölte a kapcsolódó képet, de a szemfülesek észrevették, és körbement a dolog a médiában. A feltételezések és a szövegezés szerint az Apple Watch az alvási ciklus optimális fázisában lesz képes ébreszteni a viselőjét.

Az új funkciót valószínűleg a watchOS frissítése hozza majd el, az utóbbi 1-2 generációra. Az pedig egy másik kérdés, hogy mi lesz az üzemidővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!