Bulvár

2007.04.25. 09:28

Könnyűbulvár - Felszabadító szexjelenetek

Címkék#UIP-hírek

Noha nemrég még anorexiával vádolták, a szépséges brit Keira Knightley-nak saját bevallása szerint semmi gondja nincs a testiséggel, sőt, kifejezetten szereti, ha filmjeiben merész szexjelenetek is vannak.

UIP hírek

Keira Knightley és a szex

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Keira Knightley
[/caption]Keira már 16 évesen, a Gödör című horrorfilmben nyújtott első komoly alakítása során is nekivetkőzött, és a 2005-ös Domino-ban is sokat pucérkodott.

- A szexjeleneteket olyan könnyű felvenni, ezzel sosem volt problémám. Ami azt illeti, kifejezetten felszabadító volt a sivatag kellős közepén félmeztelenül együtt lenni egy gyönyörű venezuelai férfival (Edgar Ramirez – A Bourne ultimátum leendő főgonosza), szóval szerencsésnek tartom magam! – mondja a 22 éves szép színésznő, akit ruhában vagy anélkül legközelebb a Vágy és vezeklés című drámában láthatunk, és aki filmjeiben egyedül akkor kér testdublőrt, ha popsimutogatásról van szó.
- A fenekemet más játszotta, de a felső rész én voltam. Azzal nincs semmi gond.” 
(Atonement – hazai bemutató: 2007. október)
 
 
Cate Blanchett elrejtve 
 
[caption id="" align="alignleft" width="200"] Cate Blanchett
[/caption]A Vaskabátok című, egész Angliát meghódító brit vígjáték készítői – akik a Haláli holtak hajnala című zombie-praódiával váltak világszerte ismertté - több igazi nagyágyút is felkértek kisebb-nagyobb jelenetekre, ám nem lesz könnyű felismerni mindenkit közülük!

A szereplők közt lesz Bill Nighy komikus, az ex-James Bond Timothy Dalton, a drámai szerepeiről ismert Paddy Considine, akit a A Bourne ultimátumban láthatunk legközelebb, de lesznek olyan ismerősök is, akiket bizony nehéz lesz kiszúrni. Edgar Wright rendező például még azt a tréfát is eljátszotta, hogy a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett ugyan megjelenik a zsarufilm-paródiában egy fontos epizódban, de nem lehet felismerni.

[caption id="" align="alignright" width="150"] Timothy Dalton
[/caption]Ahogy Wright mondja: - A vicc az, hogy a közönség nem is láthatja Cate-et, mert ez egy nagyon érzelemdús jelenet. Az alapötlet az volt, hogy leforgatunk egy szentimentális, ömlengő jelenetet és nem mutatjuk meg a színésznő arcát. Aztán ezt gondoltuk tovább, és valaki azt mondta, miért nem szerzünk valaki igazi nagyágyút erre a szerepre! Ez az, ami igazán felbosszantja a stúdiók embereit!

Cate Blanchett mellett a A Gyűrűk ura világhírű rendezője, Peter Jacksont is rejtegették a filmkészítők – nem mintha szégyellnék őket, sőt!
(Hot Fuzz – hazai bemutató: 2007. június 21.)




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!