Bulvár

2007.03.07. 15:50

Izgalmas hírek a nagyvilágból

Címkék#UIP-hírek

Justin Timberlake-et a hírek szerint lopáson kapták. Persze nem apróságokat vagy női alsóneműt csent el, hanem tánclépéseket. Ám még Timberlake lazán lejt az lenyúlt tánckoreográfiával, addig Keira Knightley – Hollywood új üdvöskéje – alig tud a partikon feloldódni, nemhogy még táncoljon is.

UIP hírek

Justint lopáson kapták! 
 
No nem értékes apróságokat vagy esetleg női alsóneműt nyúlt le Justin Timberlake, hanem - legalábbis John Travolta állítása szerint – táncmozdulatokat. Ugyanis, amikor egy interjú során azt kérdezték a Szombat esti láz sztárjától, hogy ki az a fiatal előadó, akiben leginkább önmagát látja, a válasz ez volt:
- Az egykori ''N Sync énekesből lett szupersztár bizony komoly bűnös koreográfia-lopásban. Justin Timberlake az én mozdulataimat utánozza, de le a kalappal előtte. Ezt a srácot semmi sem tartja vissza.
Hogy akkor Travolta ezzel most bókolni akart-e Justinnak – aki hamarosan a Harmadik Shrek egyik új szereplőjének, Fiona unokatesójának,  Artie-nak kölcsönzi a hangját – vagy éppen ellenkezőleg, ironikus hangvételű fejmosás, azt ki-ki döntse el maga. (Shrek The Third – hazai bemutató: 2007. június)
 
 
 
 
Angelina újra örökbefogad

Gyerekből sosem elég, vallja Angelina Jolie, aki úgy döntött: ezúttal egy vietnámi kisfiút fogad örökbe. Angelina és párja, Brad Pitt tavaly novemberben járt a dél-kelet ázsiai országban, miközben a nem túl közeli Pakisztánban forgatták az A Mighty Heart című drámát, és a 31 éves színésznő a múlt pénteken nyújtotta be a hivatalos papírokat az örökbefogadási eljárás megkezdéséhez. Egy megszólaltatott vietnámi tisztviselő szerint az ügyintézés talán kissé hosszabb lesz, mint általában, hiszen Miss Jolie jelenleg nem házas, ám ha a színésznő maga megtalálja valamelyik helyi árvaházban a számára „megfelelő”, 3 és 4 év közötti kisfiút, az meggyorsíthatja az eljárást. Persze az is megfontolandó, hogy a vietnámi bürokrácia nyilván jó színben szeretné országát feltüntetni, így aligha lehet akadálya, hogy a korábban befogadott kambodzsai Maddox és etióp Zahara Marley, illetve a pár saját gyermeke, a tavaly májusban született Shiloh Nouvel új játszótársat kapjon. (A Mighty Heart – hazai bemutató: 2007. október) 
  
  
Jeff Bridges az Iron Man csapatában!
 
Úgy tűnik, hogy a kezdeti bizonytalanság után a legújabb Marvel képregény-adaptáció, a Vasember igazi szuperprodukcióvá kerekedik. Jon Favreau rendező ugyanis Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow és Terence Howard mellé egy újabb nagyágyút szerződtetett el - Jeff Bridges-t! A négyszeres Oscar-jelölt Bridges Tony Stark, vagyis az igazságosztó szuperhős Vasember egyik közeli üzlettársát és bizalmasát alakítja majd, sőt, azt is tudni lehet már, hogy a deresedő hajú színész egészen különleges frizurát hord majd a filmben. Favreau már nagyban próbál színészeivel, a szakemberek készítik a díszleteket, és a forgatás még ebben a hónapban beindul Los Angeles már most lezárt utcáin – már csak az a nagy titok, hogy ki lesz Vasember nagy ellenfele, a gaz és ádáz Mandarin! (Iron Man – várható hazai premier: 2008. május) 


  
Keira nehezen bulizik 
 
Hollywood egyik legújabb üdvöskéje, Keira Knightley még mindig nem szokott hozzá a nagy nyilvánossághoz és nyüzsgéshez, ennek megfelelően utál bulizni és nagy hivatalos partykra járni. A nemrég bulémiával vádolt színésznő – mintha ez bűntett lenne! – kifejezetten irigyli egyik legjobb barátnőjét, a londoni bárok kedvencét, Sienna Millert, aki másodpercek alatt képes feloldódni bárhol, míg ő rendszerint végigfeszengi az adott eseményt. Az Oscar-jelölt színésznő, aki legközelebb a Vágy és vezeklés című drámában tűnik fel, képtelen vadidegenekkel normális társalgást lefolytatni és irtózik a csevegéstől.
- Egyszerűen lefagyok és képtelen vagyok bármit is mondani. Hihetetlenül idegessé válok és eluralkodik rajtam a paranoia. Ilyenkor egy sarokba vonulok és abba csimpaszkodok, akivel a partyra érkeztem – ismeri be Keira félelmét, amelyről több pszichológus hallgató is megírhatná szakdolgozatát. (Atonement – hazai bemutató: 2007. október).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!