Újabb lépcsőfok

2018.03.23. 12:43

Osvárt Andreáék közös házat építenek

A színésznő és olasz kedvese, Roberto már lassan két éve alkotnak egy párt, és eszük ágában sincs elkapkodni semmit. 

Andrea már korábban is arról beszélt, hogy úgy érzi, megtalálta az igazit, aki iránt a szerelme évek múltán sem fog csökkenni. Meglehet, hogy a sztárt Roberto kisugárzása és személyisége ejtette annyira rabul, hogy a mai napig csillogó szemekkel néz fel rá. A színésznő minden egyes rezdülését nyomon követi a kedvese, árgus szemekkel figyeli őt, és óvja a közeledő férfiaktól. Noha mozgalmas az életük, és más-más kultúrából származnak, mégis próbálják a lehető legtöbb időt együtt tölteni – írja a Vasárnap Reggel.

Hol nálam vagyunk, hol nála – árulta el a filmsztár, aki már az összeköltözést tervezi. – Folyamatban van a családi házunk építése!

A színésznő egy ideje reggelente külön készít ételeket magának és a kedvesének, mert az ízlésük és a szokásaik nagyon különböznek.

Roberto, olasz lévén, szereti a szénhidrátdús ételeket, de én nem éreztem jól magam, ha túl sokat ettem belőlük, fáradékony voltam tőle – részletezte Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!