Hirdetés

2024.03.26. 11:18

Otthonosan mozogsz az értékesítésben? Helyezkedj el területi képviselőként Nagykanizsán!

A tapasztalt és már bizonyított értékesítők előtt megannyi lehetőség adódhat a munkaerőpiacon. Egyebek mellett akár a változatos és dinamikus hétköznapokkal járó területi képviselői pozícióban is elhelyezkedhetnek, tovább gyarapítva tapasztalataikat. Jó hír, hogy ezen lehetőség akár Nagykanizsán is elérhető lehetnek!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Milyen feladatokat látnak el a területi képviselők?

A területi képviselők széleskörű feladatokat látnak el és kulcsfontosságú szerepet játszanak egyes üzleti folyamatokban. Egyik kiemelt felelősségük az ügyfélkapcsolatok kezelése, amelynek során a munkáltató cégük képviseletében új potenciális ügyfeleket igyekeznek megkeresni, valamint ápolják a kapcsolatokat a már meglévő partnerekkel. Utóbbi alatt érjük azok rendszeres, gyakran túraszerű látogatását, mikor is felmérik az ügyfelek időközben felmerülő igényeit, illetve egyeztetnek a további együttműködésről.

A munkakör természetesen értékesítői tevékenységekkel is együtt jár, amelynek értelmében a területi képviselők prezentációkat tartanak, tárgyalásokat bonyolítanak le és próbálnak új ügyfeleket szerezni. Munkájukat rendszerint piackutatás előzi meg, azaz felmérik a piaci trendeket és a versenytársak tevékenységét az adott területen. Mindemellett pedig a cégen belül más osztályokkal is együttműködnek, valamint rendszeresen riportálnak az értékesítési vezetők számára a folyamatok eredményességéről és hatékonyságáról.

Elhelyezkedési lehetőségek Nagykanizsán

Nagykanizsán rendszerint változatos értékesítői pozíciók közül válogathatnak az álláskeresők, és egyebek mellett akár területi képviselőként is adódhat lehetőségük az elhelyezkedésre. A város álláspiacával foglalkozó NagykanizsaAllas.hu kínálatában például már több alkalommal is elérhetőek voltak nagykanizsai területi képviselői munkakörök.

Ezeket volt, hogy telekommunikációs cégek hirdették, de az is gyakori, hogy kereskedelmi cégek keresnek területi képviselőket a termékeik minél szélesebb körben történő értékesítése céljából. Összességében tehát változatos értékesítői állások közül válogathatnak a nagykanizsaiak, többek között az említett portál felületén is!

A területi képviselői pozíciók jellemző elvárásai

Területi képviselői pozícióra általában az értékesítésben már jártas, az üzleti folyamatokat átlátó munkavállalókat keresnek. Ezenkívül a feladatok jellegéből adódóan a B kategóriás jogosítvány megléte is elengedhetetlen feltétel, hisz az ügyféllátogatások a munkakör alapvető feladatai közé tartoznak. Nem utolsósorban pedig számítógépes ismeretekre (pl. MS Office) is szükség lehet, amit az adminisztratív teendők és a beszámolókkal, riportokkal kapcsolatos teendők indokolnak.

A helytálláshoz persze mindezek mellett bizonyos személyes tulajdonságok is elengedhetetlenek, különös tekintettel a kiváló kommunikációs készségekre, a meggyőző fellépésre, a jó időmenedzsmentre, valamint a problémamegoldó képességre. Az elvárások tehát rendszerint változatosak, ugyanakkor korántsem teljesíthetetlenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában