Úszás

2024.03.26. 13:48

A fővárosban is az élmezőnyben végeztek a kecskeméti úszók

A hétvégén a fővárosban rendezett ötödik BVSC tavaszi kupáról hét arany és kilenc bronzéremmel tértek haza a BÁCSVÍZ KVSC versenyzői.

Vincze Miklós

A kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC úszói 2024. március 23-24-én az V. BVSC Tavaszi Kupán vettek részt. A Laky Károly Uszodában 42 egyesület 625 versenyzője mérette meg magát. A versenyen délelőtt a 2013-as születésű és az annál és fiatalabb, délután a 2012-es és az annál és idősebb korosztály indult. A Bács Ferenc és Nagy Zoltán által felkészített kecskeméti úszók a felkészülés jelen szakaszának megfelelő teljesítményt nyújtottak, a hírös városi egyesület ugyanis a csapatok pontversenyében a 9. helyen végzett.

úszás, BVSC, Bácsvíz KVSC
A fővárosban is az élmezőnyben végeztek a kecskeméti úszók
Fotó: Bácsvíz KVSC

Aranyérmet szerzett Garajszki Máté, Kovács Nóra, Mozsárik Levente, Rozek Petra, Szalontai Roland, Szilvási-Hazag Aliz, Tarsoly Zsolt. Ezüstéremmel térhetett haza Garajszki Máté, Kovács Nóra, Mohay Janka, Rozek Petra, Szabó Letti, Szabó Levente, Szilvási-Hazag Aliz. Bronzéremmel gyarapította éremgyűjteményét Kaczkó Lilien, Kovács Nóra, Mozsárik Levente, Palla Léna, Rozek Petra, Szabó Letti, Szabó Levente, Szalontai Roland, Székely Levente. Pontszerző helyezést szerzett Ecsedi Bence, Farkas Flóra, Kiss-Pauditz Aliz, Koncz Angelika, Koncz Mirjam, Kószó Botond, Kubicsek Csenge, Kubicsek Kornél, Krajcsi Zolna, Meleg Hédi, Osztényi Dániel, Puruczki László.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában