VTK

2024.05.17. 12:19

Dél-afrikai delegáció tett látogatást a bajai Víztudományi Karon

A Free-State Egyetem kétfős delegációja a Víztudományi Karon (VTK) tett látogatást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Katasztrófavédelmi Intézet, Tűzvédelmi és Mentésirányítási Tanszék tanszékvezetőjének, Restás Ágoston nyugalmazott tűzoltó alezredes, egyetemi docens kíséretében május 7-én.

Márton Anna

A delegáció tagjai a Free-State Egyetem Katasztrófavédelmi Képzési és Oktatási Központ vezetője, Abiodun Ogundei, illetve a központ egyetemi tanára, Johanes A. Belle voltak, akiket Cimer Zsolt, a Víztudományi Kar dékánja fogadott.

víztudományi kar, baja
A bajai Víztudományi Karon járt a Free-State Egyetem kétfős delegációja
Fotó: MW Archív-felvétel

A megbeszélésen a dékán bemutatta a VTK képzési portfóliójában szereplő, angol nyelven oktatott környezetmérnöki, építőmérnöki, vízügyi üzemeltetési mérnök alapképzéseket, illetve a nemzetközi vízpolitika és vízdiplomácia mesterképzés szakokat, továbbá a kar infrastrukturális eszközparkját, valamint a magyaregregyi és az érsekcsanádi mérőtelepeket. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában