Program

2024.03.30. 07:00

Húsvéti sokadalomba várják a családokat Lakiteleken

Nyolcadik alkalommal rendezi meg a Magyar Vándor-Ló Hagyományőrző Egyesület a Lakiteleki Húsvéti Sokadalmat március 31-én, vasárnap.

Vajda Piroska

A szervezők családi programokkal, vetélkedőkkel várják az érdeklődőket délután fél 2-től este 6 óráig a vasútállomás mellett, a Bacchus borozónál. Kínálat a programokból: Aracs Eszter bábszínháza, hollókői népi játékok, helyi és környékbeli néptáncosok (Kösöntyű néptánccsoport, Kunság néptánccsoport, Lakiteleki Ifjúsági tánccsoport) műsora, hagyományos locsolkodás, Gulyás László "Egérparádéja", tojáskeresés, hímestojás szépségverseny, "kakaslövő csúzlizda", nyúlfuttatás, nyúlszépségverseny, karikadobó verseny, Csipkefa zenekar koncertje és táncház. Mindezek mellett kézműves foglalkozással, lovaglási és lovaskocsizási lehetőséggel, vásári forgataggal, íjászkodással, vidámsággal és jókedvvel várják a családokat. A rendezvény ingyenesen látogatható.

húsvét, család, program
Vidám húsvéti programokkal készülnek Lakiteleken
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában