Tragédia

2023.12.07. 14:57

A kiskunhalasi börtön körletfelügyelője hunyt el a kisszállási balesetben – galériával

Szörnyű baleset történt hétfő délután Kisszállás határában, az 55-ös főúton, ahol frontálisan ütközött egy személyautó egy kamionnal. A gépkocsit vezető 31 éves nő a helyszínen életét vesztette. A tragédiáról korábban mi is beszámoltunk. A Borsinline.hu most megírta, hogy az áldozat a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa volt, ezt az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Kommunikációs Főosztályának a vezetője, Makula György büntetés-végrehajtási ezredes megerősítette a lapnak.

Pozsgai Ákos

Az autó a felismerhetetlenségig összetört

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a személyautó egyelőre ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol egy szerb rendszámú kamionnal karambolozott. Az ütközés akkora erejű volt, hogy az autó az árokba csapódott, a motor kiszakadt az autóból, ami a felismerhetetlenségig roncsolódott. A személyautó sofőrje a helyszínen szörnyethalt. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

A környéken hamar elterjedt a baleset híre, és az is kiderült, ki vezette a balesetben érintett személyautót – írta a Borsonline.hu. A 31 éves jánoshalmi áldozat a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa volt, ezt az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Kommunikációs Főosztályának a vezetője, Makula György büntetés-végrehajtási ezredes is megerősítette.  

A fiatal nő körletfelügyelőként dolgozott, a tragikus baleset után pedig kollégák százai cserélték le profilképüket a közösségi médiában egy szalutáló női alakra, így tisztelegve az elhunyt fiatal nő, Zsanett emléke előtt. A kollégái kedden este a baleset helyszínén rótták le kegyeletüket. „Megemlékezést tartunk szeretett kolléganőnkről a helyszínen egy mécsessel” – írták.

Az 55-ös főút mellett a tragédia helyszínén azóta is mécsesek égnek.

A fiatal nő nagymamája egy ismerőse közösségi oldalán adott hangot hitetlenségének. „Drága kisunokám nincs többé” – írta az idős asszony, aki a többi családtaggal együtt összeroppant a fájdalomtól. „Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejár! Nyugodj békében, testvérem!” – írta Zsanett testvére.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában