Next Top Model Hungary

2024.04.04. 13:03

Modellek harca: Csordás Cintia nem igazán jön ki versenytársaival

Csordás Cintia, lakiteleki fiatal szépség is egyike az idei, egyben első Next Top Model Hungary mezőnyének. A szőke szépség bár bejutott a legjobb 12 közé, a többieknek még nem lett a szíve csücske.

Orosz Fanni Flóra

Korábban beszámoltunk arról, hogy Csordás Cintia, lakiteleki szépség is versenyzik a megtisztelő Next Top Model Hungary címért 2024-ben. A verseny kőkemény feladatokkal és áldozatokkal jár: volt, akit teljesen átalakítottak a stylistok. Cinti a szerencsések közé tartozott, hiszen enyhe változtatásokkal megúszta a beavatkozást, viszont, amit még nem sikerült megnyernie az a többi lány szimpátiája. Sőt, mi több, még csak egy szobában sem akartak vele aludni.  

verseny, Csordás Cintia, celeb
Csordás Cintia
Fotó: Zsólyomi Norbert / Forrás: TV2

A lányok egy gyönyörű, egzotikus helyre látogattak el, hogy ismét bebizonyítsák rátermettségüket, ehhez viszont egy költözés is társult, a szobákat pedig nem volt egyszerű felosztani. Cinti azonnal elfoglalta a számára szimpatikust, majd mire végzett a tusolással szinte ki is rúgták onnan. 

„Nem is értettem, hogy vagyok ennyire rossznak beállítva, hogy senki nem akar velem lenni.” – mondta a kameráknak a szőkeség.

A többiek később elmondták neki őszinte véleményüket: Cintit soknak tartják és túl csapongónak. „Azzal semmi baj, nincs, hogy nem akarnak velem lenni, én sem akarok velük lenni. Azt érzem, hogy ezekhez a lányokhoz egy levél nyugtató kéne, hogy el bírjam őket viselni.” – mesélte Cinti.

A nap végére csillapodtak a kedélyek, és akárcsak az időjárás, úgy a lányok véleménye is egyik pillanatról a másikra megváltozott. Ki tudja? Talán közellenségből még közkedvelt is lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!