Döme Gábor

2024.03.29. 14:30

Egy vérszomjas hal kedvéért utazott Argentínába a kiskunhalasi sporthorgász

Döme Gábor, a kiskunhalasi világbajnok sporthorgász ezúttal egészen Argentínáig utazott, egy újabb izgalmas vadvízi kaland kedvéért.

Baon.hu

Döme Gábor a világ egyik legnagyobb folyójához utazott el, egészen Dél-Amerikáig repült, hogy a paradicsomi környezetben horgásszon, Argentínában.

Döme Gábor, horgászat, celebfigyelő
Döme Gábor, kiskunhalasi világbajnok sporthorgász
Forrás: Döme Gábor Instagram-oldala

Instagram-oldalán osztott meg videókat követőivel, melyekben bemutatja a csodálatos környezetet, valamint az ott élő vízi szörnyetegeket.

Az egyik leggyakrabban előforduló halfajtát sikerült kifognia Gábornak, ami nem más volt, mint egy vérszomjas piranha. Temérdek mennyiségben találhatóak meg ezek a félelmetes halak ebben a vízrendszerben. Megmutatta, milyen hatalmas fogai is vannak, és felhívta a figyelmet, hogy még véletlenül sem szabad a fogai közé nyúlni.

A sokadik kifogott piranha után a helyiek segítségével Gábor még meg is kóstolhatta a kifogott halat. A halakat előkészítették a sütéshez, de a biztonság kedvéért csirkecomb is került a nyársra, ha esetleg a hal nem ízlene Gábornak. Körülbelül 30 perc alatt el is készültek a halak, szálkamentes húsát kis citromlével tették még ízletesebbé. Gábor mindenkinek ajánlja a nem mindennapi fogást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!