Sport Hírek

2007.04.28. 23:21

Orgoványi helyszínéhez ért ezen a hétvégén a Bács Trophy 2007

A versennyel kapcsolatos egyik legfontosabb tudnivaló az, hogy a bajnokság célja a megye tájainak, jellegzetességeinek bemutatása, a terepjáró társadalom összefogása szervezett, kultúrált, engedélyezett körülmények között.

-

A trophyn itinerrel jelölt útvonalat kell teljesíteni, ellenőrző pontok (kp-k) felkutatásával, speciál szakaszok teljesítésével.

A versenyen három kategóriában indulhatnak a résztvevők:
- Normál kicsi: Suzuki, Niva, Daihatsu Rocki, stb.
- Normál nagy: UAZ, Nissan, Mercedes G, Toyota, Landrover, Jeep, stb.
- Extrém: bármilyen csörlő.

A bajnokság hat futamból áll, helyszínenként és kategóriánként az első három helyezett serleget, a többiek oklevelet kapnak.

A versenysorozat végén Bács Trophy Bajnokokat hirdetnek a szervezők és egy színvonalas díjkiosztó gálán átadják a kupákat és a vándorserlegeket.

Az idei bajnokságot az egyéni versengések mellett szeretnék a csapatok versenyévé is tenni a rendezők. Ennek oka, hogy általában nagyon jó hangulatban, baráti légkörben zajlottak eddig is a trophyk, mivel összeszokott társaságok találkozhattak itt illetve ott.
Barátságok alakultak ki és erősödtek meg a sorozat végére. Nekik találták ki a csapatbajnokságot. Egy-egy csapatban három azonos kategóriájú autó indulhatna és gyűjthetné az értékes pontokat önmaga és csapata számára. A csapatok számára terveznek meglepetés futamot is, ami az összeszokott csapatok versenyének lezárása lenne. A legjobbak értékes nyereményekre számíthatnak!



 

 

 

Címkék#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!