Sport Hírek

2007.03.06. 12:28

Bácska-siker után, bajai a „sors keze”

Két fordulóval az alapszakasz vége előtt a tabella negyedik helyén áll a Bajai Bácska! A csapat saját kezébe vette sorsát.

K. T.

A Budafok kezdett jobban, a Baja kapkodott, és a támadások befejezésénél sokat hibázott (4. p.: 7-2). Ágfalvinak köszönhetően azonban a negyed végére minimálisra csökkent a hátrány (10. p.: 24-23). Aztán Hosszú triplájával átvette a vezetést a Bácska, és a negyed közepén már hét ponttal vezetett (17. p.: 29-36), azonban a félidőre egy pontra olvadt a különbség (37-38). Szünet után a Budafok még fordított (23. p.: 41-40), az utolsó játékrész elején jól védekezve növelte előnyét a Baja (33. p.: 56-66). A Budafok letámadással próbálkozva felzárkózott (37. p.: 64-68), ám a hajrában taktikusan játszott a Baja,  hazaiak utolsó pillanatban dobott triplája már csak kozmetikai kezelésre volt elegendő (75-77).
Kajtár Zsolt: – Mindenféleképpen nyernünk kellett, hogy a felsőházba kerüljünk. Ehhez az előző fordulóban mutatott védekezésre volt szükség, ami többé-kevésbé sikerült. A harmadik negyedben dőlt el a mérkőzés, csapatunk fegyelmezetten, a végjátékban taktikusan kosarazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!