Kék hírek, bulvár

2016.02.10. 11:33

Alkoholt lopott, de lebukott

Február 9-én délelőtt őrizetbe vették a 18 éves kiskőrösi K. Patrikot, aki Kiskőrös egyik boltjában a kabátjába rejtve ellopott egy üveg szeszesitalt, de közben tetten érték.

police.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság február 9-én 20 óra 30 perckor őrizetbe vette K. Attila 21 éves szabadszállási lakost, akivel szemben a Kunszentmiklósi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság február 9-én 23 óra 45 perckor őrizetbe vette B. István 40 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Törvényszék elfogatóparancsot adott ki.
 
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság február 10-én 0 óra 15 perckor őrizetbe vette L. Lajos 27 éves öcsödi lakost, akivel szemben a Dabasi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.


 
A Bajai Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt február 9-én 11 óra 50 perckor őrizetbe vette K. Istvánt. A 21 éves bátyai férfi Baján, a Bajcsy-Zsilinszky úton úgy vett részt az általa vezetett személygépkocsival a közúti forgalomban, hogy a Bajai Rendőrkapitányság 2016. június 14-ig a járművezetéstől eltiltotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!