Tündérszépek szépségverseny

2024.04.27. 06:50

Újabb hölgyek álltak modellt kameráinknak Kecskeméten – galériával, videóval

Pénteken újabb Tündérszépek fotózást tartottunk Kecskeméten, ezúttal három lány érkezett a stúdióba, hogy megmutassa Bács-Kiskunban élnek a legszebb hölgyek.

Várkonyi Rozália

Pénteken elsőnek Félix-Borsos Klaudia jött el a Gyovai Art Fotóstúdióba, aki korábban már részt vett a Tőserdő Szépe versenyen, ahol különdíjas lett, utána a Soltvadkert Szépén is megmérette magát, így már jól tudta, hogyan mozogjon a kamera előtt, hogy a legelőnyösebb fotók készüljenek róla.

Tündérszépek, szépségverseny, fotózás
Elegáns ruhában is megmutatták szépségüket a hölgyek 
Fotó: Várkoniy Rozália

A kecskeméti hölgynek dajka végezettsége van és nagyon szeretne elhelyezkedni a szakmájában. Szabadidejében a családjával kirándulni és koncertekre is szívesen jár az édesanyjával. 

– Úgy gondolom azért jó egy ilyen fotózásra és versenyre eljönni, mert egy jó élménnyel lehet gazdagodni, ezen a fotózáson is nagyon jól éreztem magam – mondta el a kecskeméti édesanya.

Klaudia után Stír Nikol Tímeát fotóztuk, aki Kiskunhalasról utazott el barátnőjével. A fiatal lány a Pécsi Tudományegyetem hallgatója, ahol ápolás és betegellátás szakon tanul.

– A versenyre azért jelentkeztem, mert édesanyám évek óta javasolja, hogy kipróbálhatnám magam, és mivel a versenyzés mindig is része volt az életemnek, így gondoltam megpróbálom. 11 éven keresztül FitKideztem, de a tanulmányaim miatt abba kellett hagynom, viszont konditerembe azóta is eljárok – árulta el Nikol.

Végül Freivolt Brigitta Ágnes állt modellt, aki úgy gondolta, kipróbálja magát valami újban, így esett a választása a Tündérszépek szépségversenyre.

– A családom támogatott, hogy jelentkezzek a versenyre, édesanyám amint megtudta, hogy részt veszek a fotózáson, rögtön mondta, hogy eljön velem, így a családom teljes mértékig mellettem áll – mondta el Brigitta.

A tiszaalpári lány hobbija a horgolás és a bőrök restaurálása. Szeret utazni és új dolgokat kipróbálni.

Brigittát eddig még nem fotózták, de ez nem látszott, hiszen ő is, ahogy Klaudia és Nikol is végig magabiztosan pózolt a kamerák előtt.

Már elindult a szavazás!

A Baon.hu hírportálon már lehet gyűjteni a szíveket. A portfóliók folyamatosan készülnek, így minden nap új lányt mutatunk be a régióból. 

Még nem késő jelentkezni, hiszem május 12-éig meghosszabbítottuk a jelentkezést. Ha te is kedvet kaptál a modellkedéshez, akkor kattints a tunderszepek.hu-ra!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!