Kék hírek, bulvár

2014.11.26. 11:06

A nő is beállt bunyózni, de ő már egy szőlőkarót is hozott

Az 53 éves nő nem volt szívbajos. Mikor látta, hogy barátja összeverekedett a kocsma előtt egy férfivel, nyomban kirántott egy karót a földből és azzal szállt be a verekedésbe.

baon.hu

M. Lajosné a gyanú szerint tegnap 18 óra 45 perckor Lajosmizse egyik borozója előtt segített barátjának, aki összeverekedett egy másik férfival. A gyanúsított a közeli kertből magához vett szőlőkaróval ütötte-vágta a társával dulakodó férfit, aki elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság november 25-én 7 órakor őrizetbe vette Sz. Tibor 18 éves tataházi lakost, aki ellen a Kalocsai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság november 25-én 10 óra 55 perckor járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette K. Mátyás 45 éves helyi lakost. A férfi Kiskunhalas belterületén, az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a Kiskunhalasi Járásbíróság 2015. február 18-ig a járművezetéstől eltiltotta.
 
A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság november 25-én 6 óra 30 perckor őrizetbe vett egy 17 éves kunszentmiklósi lakost. A fiatal a gyanú szerint november 10-én Kunszentmiklóson, a Wesselényi utca egyik családi házának nyitott bejárati ajtaján bejutva, a házból eltulajdonított egy fekete színű bőrtáskát a benne levő digitális hallókészülékkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!