Közélet

2014.11.26. 10:53

Teherautó és kocsi ütközött Kecskemét és Szentkirály között

Összeütközött egy gépkocsi és egy műanyag alkatrészeket szállító kisteherautó szerda délelőtt Kecskemét és Szentkirály között.

baon.hu

Ketten sérültek meg, amikor összeütközött egy személygépkocsi és egy műanyagárut szállító kisteherautó Kecskemét és Szentkirály között. Információnk szerint Debrecenbe tartott az a műanyagokkal teljesen megrakott kisteherautó, amikor egy ismeretlen jármű miatt az útszélére kényszerült, majd vezetője ellenkormányzott ugyan, de összeütközött a vele szemből érkező Ford személyautóval. A balesetben a Renault kisteherautó felborult és teljesen elzárta az úttestet. Mindkét járműben csak a sofőrök utaztak, a kisteherautót egy férfi, míg a Fordot egy nő vezette, őket a mentők kórházba szállították.
A felborult kisteherautót csak a tűzoltók tudták kerekeire állítani, szállítmányának egy része megsérült és a jármű totálkárosra tört.
Úgy tudjuk, hogy az a jármű ami a kisteherautót az út szélére kényszerítette, a helyszínről elhajtott.

Korábban írtuk:

A balesetben többen megsérültek. A helyszínre Kecskemétről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére a két települést összekötő utat teljes szélességében lezárták - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!