Kék hírek, bulvár

2014.11.23. 10:26

Elkapták a 17 éves tolvajt

Betörte egy kocsi ablakát a 17 éves tolvaj és kilopta belőle a pénztárcát. 5 nap múlva kapták el.

baon.hu

A Kecskemét Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya november 22-én hajnalban, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 17 éves helyi lakost. A gyanúsított november 17-én 10 óra 47 perckor Kecskeméten, a Dohnányi Ernő utcában parkoló személygépkocsi ablakát betörte és abból ellopott egy pénztárcát, a benne lévő személyes okmányokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt.
 
A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya november 22-én 10 óra 20 perckor őrizetbe vette Cs. Gergő 64 éves csongrádi lakost, akivel szemben a Csongrádi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya november 22-én 19 óra 15 perckor őrizetbe vette Sz. Tamás 21 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. 
 
A Kelebia és a Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított 81 koszovói, 6 afgán, 1 albán és 1 szír állampolgárral szemben, akiket november 21-én és 22-én, Kelebia és Tompa térségében, valamint az államhatár közelében ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket, a kíséretükben lévő 10 gyermeket a kirendeltség erre alkalmas helyiségében, felügyelet mellett helyezték el. Kiderült, hogy az albán és 5 koszovói férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A határsértők menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!