Kék hírek, bulvár

2014.04.14. 12:07

Ruhát és élelmiszert akart lopni

Szabálysértési őrizetbe vették K. István 22 éves helyi lakost, aki április 13-án 16 óra 30 perckor az egyik kecskeméti áruházból próbált meg ellopni élelmiszert és ruhaneműt.

baon.hu

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 7 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.
 
A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. Zoltán 39 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint 2014. április 13-án 22 óra 30 perc körül Kecskeméten a Balay utca egyik ingatlanába betört és ott kutatást végzett, de a lakásból nem tudott ellopni semmit. A kiérkező rendőrök elfogták a helyszínen a férfit.
 
A Kelebia és a Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított négy koszovói és három afgán, valamint két szerb állampolgárral szemben, akiket 2014. április 12-én és április 13-án Kelebián, Bácsalmáson és az államhatár közelében vontak intézkedés alá a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy az két koszovói állampolgárral és az egyik szerb férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Egy koszovói és a két szerb állampolgár kivételével a személyek menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, így átadták őket az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak. Az egyik szerb férfit kiutasították és kitoloncolták Szerbia területére a Tompa Közúti Határátkelőhelyen, a másik szerb állampolgárt a koszovói férfival együtt idegenrendészeti őrizetbe vették a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!