Közélet

2008.11.13. 14:51

Vetkőzős lányok kutyákkal - Képgalériával

„Nagykanállal” vacsoráznak ma (csütörtök) este a kecskeméti Mentsvár az Állatokért Alapítvány kutyamenhelyén élő árva és eldobott állatok.

Noszlopy

Köszönhetően annak a 200 kilónyi kutyakonzerv és száraztáp adománynak, amit délben Mészáros Dóra, Európa legjobb sztriptíztáncosnője, és Rácz Linda, a leghosszabb vetkőzőshow Guinness-rekordere személyesen adott át a menhelyen. A két bombázót – valamint a velük érkezett Szalontai Máriát – szeretettel és örömmel fogadták a menhely munkatársai, meg persze a kutyusok is.
       
A váratlan adományozás előzménye – mint már hírt adtunk róla -, hogy fotózásból befolyt összeg egy részét szerette volna nemes célra fordítani Dóra és Linda. Megkerestek egy kutyamentő egyesületet, melynek vezetője - amint meghallotta, hogy a Nemzetközi Erotika Expo szervezőiről van szó -, durván visszautasította az adományt. Mondván: riherongyoktól nem fogad el semmit. Kecskeméten viszont nyitott kapukkal, örömmel és fenntartásoktól mentesen fogadták a két sztriptíztáncost, így került a Mentsvárhoz a 200 kilónyi kutyakaja.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!