Kék hírek, bulvár

2016.02.08. 19:01

Az utcán rabolták ki a fiút

A nagykőrösi rendőrök néhány órán belül elfogták a rablást elkövető 22 éves és 15 éves tetteseket.

baon.hu

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás megalapozott gyanúja miatt a 22 éves, nagykőrösi F. Norbert és 15 éves társa ellen.

A rendőreség közlése szerint F. Norbert és fiatalkorú társa szombaton 22 óra 30 perc körüli időben egy nagykőrösi élelmiszerbolt előtt eltulajdonította a 15 éves sértett készpénzét úgy, hogy közben bántalmazással fenyegették meg.

A bejelentést követően a Nagykőrösi Rendőrkapitányság járőrei adatgyűjtést folytattak és tanúkat hallgattak ki, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat. A rendőrök a 22 éves férfit szombaton 23 óra 15 perckor, míg 15 éves társát egy órával később Nagykőrösön elfogták és előállították, majd mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók F. Norbertet őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának elrendelésére.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!