Labdarúgás

2024.05.18. 17:07

A Kaskantyú már bajnok a Közép csoportban

A Kaskantyú szombaton a Balotaszállást fogadja a vármegyei harmadosztályú bajnokság Közép csoportjában, a 24. fordulóban. A Kasi pénteken még bajnokaspiránsként várta ezt a mérkőzést, a Tabdi pénteki visszalépése miatt azonban már bajnokként vívja meg a meccset.

Vincze Miklós

Eredetileg, azaz a hét derekán még úgy volt, hogy az éllovas Kaskantyúnak le kell győznie a Balotaszállást szombat délután ahhoz, hogy bebiztosítsa a bajnoki címét a vármegyei harmadosztályú bajnokság Közép csoportjában, miután az előző forduló zárását követően hat pont volt a Kasi előnye a 2. helyen álló Akasztó FC II.-höz képest. Pénteken azonban a Tabdi visszalépett a bajnokságtól. A Tabdi eredményeit törölték, így az Akasztó FC II. eredményéből levonták a Tabdi ellen megszerzett hat pontot. A Kaskantyú még csak egyszer találkozott a Tabdival, így a Kasitól csak három pontot töröltek. Ennek következtében kilenc pontra nőtt a Kaskantyú előnye, amely immáron behozhatatlan, a Kasi tehát már bajnokként fogadja szombat délután a Balotaszállást.

labdarúgás, bajnok, visszalépés
A Kaskantyú csapata a Szanki OBSE elleni győzelem után
Fotó: Kaskantyúi FSE

– Attól függetlenül, hogy a mai meccsen már bajnokként lépünk pályára, a csapat továbbra is motivált – jelentette ki Virág Tibor, az egyesület elnöke, szakvezetője, aki immáron évek óta dolgozott azon, hogy egy nagyon szép eredményt elérjen a Kaskantyúval. – A 2023/2024-es szezonban minden idegenbeli meccsünket megnyertünk, most pedig egy tizenhét nyert meccses sorozatban vagyunk, ilyen nem sok van nem csak Bács-Kiskun vármegyében, de országosan sem a vármegyei bajnokságokban. Szeretnénk ezt a sorozatot minél tovább nyújtani, és győzelmekkel zárni az idei bajnokságot – jelentette ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában