Labdarúgás

2024.05.01. 09:13

Akasztón és Hartán vívnak vármegyei kupameccset

Szerdán rendezik a vármegyei kupa 5. fordulóját. Ebben a körben két mérkőzést rendeznek meg, az Akasztó a Kunbaját fogadja, a Harta pedig a Kalocsát. A hartai mérkőzést 16 órakor kezdődik, Akasztón 16 óra 30 perckor végzik el a kezdőrúgást.

Vincze Miklós

A vármegyei kupában szerda délután az elődöntőbe jutás a tét. Két csapat, a Jánoshalma és a Lajosmizse már bent van a legjobb négy között, illetve feljutott a 2023/34-es Magyar Kupa országos táblájára. Hogy melyik két csapattal lesz teljes az elődöntő mezőnye, és hogy melyik két csapat követő a Jánoshalmát és a Lajosmizsét az országos táblára, az szerda délután fog eldőlni. A vármegyei első osztályban a 9. helyen álló Akasztó a 2. Kunbaját fogadja, a 7. helyen álló Harta pedig a szomszédvár Kalocsát látja vendégül. Amennyiben a kupamérkőzés a rendes játékidő letelte után döntetlenre áll, büntetőpárbaj dönt arról, hogy ki jut tovább.

labdarúgás, mérkőzés, magyar kupa
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Az a két csapat, amelyik vesztesen kerül ki a mai, elődöntőért vívott mérkőzésből, egymással vívhat még egy találkozót, amelyen azt döntik el, hogy melyikük követi ötödikként az országos táblára följutott csapatokat.

Harta SE-Anda Kalocsa FC

Harta, 16 óra, vezeti: Stefánovits Gábor (Allaga iván, Szabó Gábor)

Akasztó FC-Kunbajai SE

Akasztó, 17 óra 30, vezeti: Fehérvári Patrik (Ézsiás Gábor, Tóth István)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában