Programok

2024.05.01. 11:00

Majálisi programokat és verses estet is tartogat a hét Kecskeméten – podcast

Bács-Kiskun vármegyében számos városban majálisozhatnak a családok és barátok, de az ünnep végeztével is érdemes lesz kimozdulni otthonról.

Orosz Fanni Flóra
  • Május elsején Kecskemét sem marad ünneplés nélkül, ugyanis 10 órakor májusfa-állítással indul a programok sora. A résztvevők megtekinthetik a Kecskemét Táncegyüttes autentikus májustáncát is. Ezt követően pedig a színpadi produkciók tömkelege várható. A családok mellet azok is jól tudnak majd szórakozni, akik bulizni szeretnének, ugyanis számukra is tartogatnak meglepetéseket. A délelőtt folyamán színpadra lép a TST tánciskola, később pedig DJ Pénzes gondoskodik a jó hangulatról. Délután a Nova Prospect ad koncertet és a Trend killerz is színpadra lép. Este 9 órától pedig a legendás Beatrice koncertezik majd.
program, Beatrice, majális
Illusztráció
Forrás: Beküldött fotó
  • A nagykőrösi majális is izgalmas elemekkel készül: 15.00 Nagykőrösi fiatalok táncszínpada, bemutatkoznak a helyi közösségek, csoportok, 16.30 Kalap Jakab gyermekkoncert, 17.30 Langaléta Garabonciások gólyalábas műsora (Szabadság tér), 18.30 Pataky Művek előzenekar, 19.30 Edda Művek, 21.00 Nagykőrösi Retro Disco.
  • Május 2-án és május 16-án 17:00-19:00 óra között a második karrierhez kapcsolódóan önismeret és újra tervezés témában nyújt átfogó ismereteket, valamint praktikus tanácsokat Schonerné Emődi Edit Hr szakember és business coach a Széchenyi István Közösségi Házban
  • Aligha van megfoghatatlanabb, ugyanakkor a mindennapi élet valóságával a lehető legszorosabb kapcsolatban álló jelenség, mint a tér és az idő. Kazi Roland kiállítása ezeket az ontológiai problémákat állítja fókuszba művészet és a tudomány metszetében. A kiállítás megnyitója május 3-án 16:30-kor kezdődik a Hírös Agórában. 

További részletek a programokról az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában