Soltvadkert

2018.03.16. 12:54

Három házban is cannabist termesztett a vadkerti férfi

A soltvadkerti férfi három házban, összesen 850 tő cannabis indica növényt találtak a nyomozók.

police.hu

Forrás: police.hu

Soltvadkert belterületén a helyi körzeti megbízott csütörtökön reggel egy 46 éves helyi sofőrt ellenőrzött. A kocsi átvizsgálásakor két tabletta került elő, ezért a kiskőrösi nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen kivonultak ahhoz a három házhoz, amit a férfi használt.

A szemle során összesen 850 cannabis indica növényt, bruttó 1272 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, bruttó 1 gramm kábítószergyanús fehér színű port, valamint termesztéshez használt berendezést foglaltak le a rendőrök. A növényekről a botanikus szakértő előzetes szakvéleményében megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak, amelyek mennyisége a tőszám alapján jelentős.

A kiskőrösi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki F. Lászlót, majd kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!