Vélem-én

2016.08.01. 14:50

Lánykérés

Mai tragédiákkal teli világunkban még jobban ki vagyunk éhezve a szívet melengető történetekre. Olyanokra, amik hitet és erőd adnak a szürke, dolgos hétköznapokban. Amik bizonyítják, hogy a boldogság minden körülmények között utat tör magának, ha hagyjuk.

Vajda Piroska

De sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy csak a rossz dolgokat lássuk meg, miközben elmegyünk a körülöttünk zajló apró csodák mellett.

Egyik kedves olvasónk – azok közé tartozik, aki nem hagyja figyelmen kívül a hétköznap csodáit – egy nem mindennapi történettel kereste meg szerkesztőségünket. Két félegyházi fiatal különlegesen romantikus eljegyzését ajánlotta figyelmünkbe, abban a reményben, hogy boldogságuk újságunk hasábjain megsokszorozódva másoknak is örömet okoz majd. Rögtön megnéztem a leveléhez csatolt képeket és a rövid videót, ami megörökítette, ahogy Gábor váratlanul több ezer ember előtt egy budapesti éjszakai futóversenyen megkérte szerelme, Ildikó kezét. A hangulatot a több ezer futó és nézelődő éljenzése, tapsa csak tovább fokozta. Ismeretlenül is meghatódva néztem a lánykérés felvételeit, kis híján elsírtam magam.

Másnap személyesen találkoztam a fiatal párral. Őszinte boldogságuk az első perctől kezdve rám ragadt. Élménybeszámolójukat hallgatva pedig meggyőződtem arról, hogy a különleges lánykérés egyáltalán nem a feltűnési vágyról szólt, hanem a meglepetésről. Arról, hogy az eljegyzés minél romantikusabb legyen és örök életre emlékezetes maradjon. Azt gondolom, titkon a legtöbb lány ilyen meglepetésről álmodik. Kedves Urak! Kövessék bátran Gábor példáját! Mi szívesen beszámolunk a romantikus eljegyzésekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!