kiskunmajsa

2018.08.08. 13:40

Malacokat és takarmányt lopott a munkahelyéről

Egy hónap alatt 151 malacot, süldőt és hízót, valamint 40 mázsa takarmányt lopott egy kiskunmajsai cég állatgondozója munkaadójától. A 33 éves férfit a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki.

Horváth Péter

Egy helyi vállalkozás képviselője tett feljelentést hétfőn a Kiskunmajsai Rendőrőrsön, mert a cég telephelyéről eltűnt 151 malac, süldő és hízó, valamint 40 mázsa takarmány, összesen közel hatmillió forint értékben. A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben, amely során kiderült, hogy a cég egyik alkalmazottja az elmúlt egy hónapban apródonként eladogatta a telephelyen rábízott állatokat és a takarmányt.

A férfi nappal az állatokat gondozta, éjszaka pedig biztonsági őrként vigyázta munkaadója értékeit. A rendőrök a kutatás során megtalálták az ellopott sertések egy részét. A 33 éves férfit a rendőrség sikkasztástás megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatta ki.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában