Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek 2020 döntőjének közönségszavazása. Az értékeléseket elrejtettük, a végső eredmény, vagyis az, hogy ki lett a közönség kedvence, január 27-én, szépségversenyünk záró gáláján derül ki. Ahogyan az is, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe, és kik lesznek az udvarhölgyei.
A délután 3-kor kezdődő eseményről folyamatosan tudósítunk, szöveges, képes beszámolókkal, videós bejelentkezésekkel. Tartsanak velünk!
Virágh Brigitta
18, Baranya

Brigi még középiskolába jár, és jelenleg Pécsett él a családjával. A tanulmányait az ANK gimnáziumában folytatja, ahol tizenkettedikes. Szabadidejében leginkább aerobikozik, de fontos leszögezni, hogy ezt versenyszerűen teszi, hetente négyszer. Ezt a sportágat már tizenkét éve űzi. A Tündérszépek nevű szépségversenyünkön azért indult, mert Fábián Evelin győzelme inspirálta. 

A lány magassága 174 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a töltött paprika, és a csirkemellet is kedveli. Kedvenc itala a víz és a 100 százalékos gyümölcslevek garmadája. Kedvenc zenéje a Praying to a Goda Mr. Probztól, kedvenc parfümje a Calvin Klein Euphoria.

További résztvevők