Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Elkezdődött a Tündérszépek központi közönségszavazás fordulója, melyben az ország hét régiójának közönségkedvence kap esélyt arra, hogy az országos döntőbe kerüljön Az alábbi hét hölgy közül az, aki a legmagasabb értékelést kapja olvasóinktól, csatlakozik a zsűri által kiválasztott 21 lányhoz. A regionális forduló eredménye a képek alatti, “Tündérszépek 2021 Regionális előválogató” hivatkozásra kattintva tekinthető meg, ahol 1-es kitűző szerepel a már döntős versenyzők képein. (A verseny részletes menete és a régiók beosztása a versenyszabályzatban olvasható.)

 

Az értékelést leadók között ismét értékes nyereményeket sorsoltunk ki: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs nyert egy-egy automata smoothie mixert (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

 

Taba-Farkas Petronella
24, Érsekcsanád

Taba-Farkas Petronella vagyok, 24 éves, Érsekcsanádon lakom. Vendéglátói szakon végeztem Baján, a Bányai Júlia iskolában. Tavaly ismét az iskolapadba ültem, hogy továbbképezzem magam. Főállású anya vagyok, 2 kislány mellett, közben ha szükség van rám, besegítek a férjem cégénél. A napi kötelességem a hobbim is, nagyon szeretek főzni és sütni is. A versenyre jelentkezésem elég érdekes volt, hisz azt hittem, hogy nem küldte el a jelentkezésem így megdöbbentően ért a hír, amikor hívtak, hogy bekerültem a versenybe. Az álmom a döntőbe jutás mindenféle beképzeltség nélkül, de ebben a versenyben a magabiztosság, a jó fellépés és nem utolsósorban a szépség a lényeg.

Petronella 170 centiméter magas. Csillagjegye: ikrek. Kedvenc étele a cézár saláta és a thai ételek, kedvenc itala pedig a saját készítésű házi szörpje. Kedvenc zenéje a  Zöld erdőben de magos… kezdetű népdal. Kedvenc parfümje: Calorina Herrera Good Girl.

4.23 pont

További résztvevők