Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Szabados Cintia
20, Kecskemét

Szabados Cintiának hívnak, 20 éves vagyok, Kecskeméten élek. A Szent-Györgyi Albert Szakközépiskolában végeztem, mint gyógymasszőr. Jelenleg kereskedelemben dolgozom. 13 évig showtáncoltam és versenyszerűen szertornáztam. Fontos szerepet játszik az életemben a sport. Kitartásomnak köszönhetően sok eredményt értem el. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretném magam kipróbálni ebben is, számomra ez egy kihívás és tapasztalatszerzési lehetőség.

Cintia 162 centiméter magas. Csillagjegye: vízöntő. Kedvenc étele a tarhonyaleves. Szívesen iszik vizet és gyümölcslevet. Kedvenc zenéje a TNT Kicsi gesztenye című száma. Leginkább a Zara parfümöket szereti.

5.04 pont

További résztvevők