14°

Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Pandur Zsanett
23, Andornaktálya

– Kisgyermeknevelő és cukrász végzettséggel rendelkezem, jelenleg pedig egy egri cukrászdában dolgozom. Szabadidőmben szívesen táncolok és találkozom a barátaimmal. Elmondhatom, hogy egyáltalán nem ismeretlen számomra a modellkedés, hiszen annak idején hobbiból már volt szerencsém ellátogatni egy modelltáborba is, amit nagyon élveztem. Akkor kezdett el érdekelni igazán a fotózás és a modellkedés. A jövőben is kipróbálnám magam ezen a területen.

Zsanett kedvenc étele a lasagne, itala a tea, kimondottan kedvenc parfümje nincs, és legszívesebben Enrique Iglesias zenéjét hallgatja. Magassága 173 cm és a bak jegyében született.

Zsanett nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni.

Videós bemutatkozás megtekintése

A megyei forduló résztvevői