Tündérszépek

2022.08.14. 14:50

A gyönyörű Fejér megyei táncoslány a cirkuszi porondról lép most ki a rivaldafénybe

Sebesi Daniella élete a tánc. A 21 éves lány Fejér megyét képviseli a Tündérszépek országos döntőjében.

Sz. A.

A 21 éves Sebesi Daniellának nem ismeretlen a reflektorfény, hiszen a Fővárosi Nagycirkusz táncosa, és egyébként is sokéves táncos múlttal rendelkezik. Most azonban más dicsfény lengi őt körbe, hiszen ő képviseli Fejér megyét a Tündérszépek országos döntőjében. 

A győztesek a célt látják maguk előtt és nem az akadályokat

− vallja. Ez a mondat egyébként kiskora óta segíti már őt az életben. Nem véletlen, hogy a munkában is maximalista. Úgy gondolja, hogy a kisugárzás a legfontosabb, valamint az, hogy önmagunkat mutassuk meg. Országos szépségversenyünknek is ezzel a lendülettel vágott neki, és hiszi: a Tündérszépekkel mindenképp csak nyerhet. 

A feol.hu-nak a közelmúltban arról is mesélt a barna szépség, hogy színes világba csöppent a cirkusz által, ahol rengeteg új kapcsolatra tett szert, és remek embereket ismerhetett meg. Folyamatosan új dolgokat tanulnak, és egy rendkívül motiváló környezet veszi körül, amely neki is segít a kitűzött célok elérésben, a nehezebb napokon pedig erőt meríthet a társakból. A fő feladatuk, hogy táncukkal és a koreográfiákkal, az artisták munkáját segítsék, úgymond kiemeljék, és még lenyűgözőbbé varázsolják. Az összhang tehát az artisták és a táncosok között elengedhetetlen, hogy a „varázslat”, amiért cirkuszba megy az ember, megtörténjen. 

Nos, hamarosan már Daniella lehet a fő szám, és ő, valamint döntős társai fognak varázsolni a fináléban. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!