Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Dudik Bernadett
20, Győr

Magasság: 160 cm

Csillagjegy: Szűz

Kedvenc étel: Bolognai spagetti

Kedvenc ital: Narancs Juice

Kedvenc zene: Angie Housewife Spliffin’

Kedvenc parfüm: La Rive Pearl Woman

A Krúdy Gyula gimnáziumban végeztem turisztika szakon, tavaly leérettségiztem és sikeres szakmai vizsgát is tettem. Határozott, céltudatos és kitartó embernek tartom magam, emellett barátságos és kedves, empatikus vagyok. Kedvenc időtöltésem az edzés, illetve a jógázás. Hobbim az olvasás és saját könyv írásán is dolgozom. Nagy álmom amellett, hogy író legyek, mindig a modellkedés volt. Nagyon örülök, hogy a családom és a barátaim támogatnak abban, hogy kipróbáljam magam egy ilyen színvonalas versenyen – mondta Bernadett.