Kedden temetik a The Cranberries énekesnőjét

Kommentek

Legolvasottabb

1
Méteres lángokkal égett az autó – senki sem állt meg segíteni
2
Halálra gázolt egy embert a vonat Baján
3
Műszaki nélkül, lopott tárgyakkal menekült az opelos csapat
4
Halálos baleset: tóba hajtott egy kocsi Akasztón
5
Halálos baleset az 53-ason: ismerőse tragédiáját nézte végig Gábor
történelem
DNS-vizsgálattal azonosíthatják az egyik leghírhedtebb kalózt
Valós jelzés / 13 perce
Gulyás Gergely: az ajánlások szerint erős a kormánypártok támogatottsága
Van, ahol a szükséges ötszázzal szemben 6-8 ezer ajánlást is összegyűjtenek a Fidesz jelöltjei.
Gyász
"Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BAKONYI JÓZSEFNÉ Krupa Rózsa kecskeméti, volt kerekegyházi lakos, 70 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. február 23-án, 10.00 órakor lesz a kerekegyházi temető ravatalozójában. Minden külön értesítés helyett. Kérjük, részvétüket egy szál rózsával fejezzék ki! A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk BERENTE ISTVÁNNÉ Nagy Márta halálának 4. évfordulójára. Szerető családja.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik NAGY JÁNOS és NAGY JÁNOSNÉ Major Anikó temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Olyan hirtelen jött halálom, ki sem tudom mondani: Isten veled, családom!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS JÓZSEF kecskeméti lakos, 60 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2018. február 23-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Megkönyörül az Úr az Ő szolgáin, ha látja, hogy elfogyott az erő!" (5. Mózes 32, 35.) Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, tisztelték és szerették, hogy Dr. NAGY ISTVÁN foglalkozás egészségügyi szakorvos életének 78. évében, hosszantartó betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. február 24-én, 11.00 órakor lesz a kecskeméti Evangélikus Templomban. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Elragadt tőlünk a hirtelen halál, elmentél, el sem búcsúztál." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy LŐRINCZ IMRE kecskeméti lakos, 70 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 23-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik KANIZSAI MÁRIA TERÉZIA temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély fájdalmunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
"Lelked, mint fehér galamb csendesen messzire szállt, Hiába kerestünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy csillagok között a legfényesebb Te vagy. Utat mutatsz, mert szívünkben örökké itt maradsz." Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk JELASITS ISTVÁN halálának 15. évfordulóján. Szerető édesapád és szereteid.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy RIMÓCZI JÁNOS 2018. február 9-én, életének 71. évében elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2018. február 23-án, 13.00 órakor a kecskeméti Barátok Templomában a római katolikus vallás szertartása szerint helyezzük örök nyugalomra. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Szerettünktől kérjük egy szál virággal búcsúzzanak. A gyászoló család.
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik id. FEHÉR SÁNDOR temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, mély gyászunkban velünk együtt éreztek. A gyászoló család.
Pihenj, Te drága szív, már megszűntél dobogni, szerető jóságod nem tudjuk feledni. Mert elfelejteni Téged soha nem lehet. Csak meg kell tanulnunk ezután élni nélküled." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENKÓ JÓZSEF kecskeméti lakos, 69 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 23-án, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BENDE SÁNDORNÉ Loboda Terézia (Éva) kerekegyházi lakos, 64 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 21-én, 14.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telnek a hónapok, múlnak az évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged." BOZSIK ISTVÁNNÉ Veres Ilona halálának 3. évfordulójára Szerető családja.
"Hirtelen rabolt el tőlünk a halál, távozásod, még élünk örökké fáj." Fájó szívvel emlékezünk NAGY SÁNDOR halálának 1. évfordulójára. Szerető felesége és családja.
"Elmentem, mert mennem kellett, de a szívetek mélyén örökké veletek leszek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. PATAI JÁNOSNÉ Vigh Mária kerekegyházai, volt pálmonostori lakos, 90 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 22-én, 11.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Pihenj te drága szív, már megszüntél dobogni. Szerető jóságod nem tudjuk feledni, mert elfelejteni téged nem lehet, csak meg kell tanulnunk ezután élni nélküled!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PUSKÁS ISTVÁNNÉ Tari Ilona kecskeméti, volt kisfái lakos, 87 éves korában, február 8-án, rövid súlyos betegségben elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2018. február 22-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Megáldja azokat, akik félik az Urat, a kicsinyeket a nagyokkal együtt" (Zsolt 115,13) Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, szerették és tisztelték, hogy CSÁNYINÉ SZEKERES LÍDIA a Hauska úr titkárnője KÖBÁL nyugdíjasa kecskeméti lakos, 86 éves korában csendesen elhunyt. Temetése 2018. február 21-én, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek. A gyászoló család.
"Nem foghatjuk már dolgos kezed, nem simogatjuk őszülő fejed. Nem tekint ránk aggódó szemed, marad a csend, mindent köszönünk Neked. Köszönjük, hogy éltél s minket szerettél, nem hagytál el minket, csak álmodni mentél." Mély fájdalommal tudatjuk, hogy özv. ADORJÁN ANTALNÉ Sörös Mária kecskeméti lakos, életének 76. évében, türelemmel viselt hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 2018. február 23-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PÁLFI PÁL fülöpjakabi lakos, 73 éves korában elhunyt. Temetése 2018. február 21-én, szerdán 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"Akiket igazán szeretünk, azok haláluk után sem hagynak magunkra minket..." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PAPP ZOLTÁNNÉ Pétervári Katalin kecskeméti lakos, 63 éves korában február 7-én elhunyt. Temetése február 20-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Floridai lövöldözés / 42 perce
Elkezdték az „egy fegyverrel kevesebb” mozgalmat a Facebookon
környezetszennyezés / 1 órája
Apró műanyagdarabokat találtak halak gyomrában
Futsal / 1 órája
Emlékezetes meccsen vereség
Ferruccio Lamborghini / 1 órája
Az ember, aki dühében feltalálta a luxust
kosárlabda / 1 órája
Kecskeméten készül a magyar férfiválogatott
pletyka / 1 órája
Sylvester Stallone: Még élek!